Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży
Partnerstwo w gastronomii. Czy to może się udać?
Czy partnerstwo w gastronomii może się udać? Między pracownikiem a restauratorem, kelnerem a gościem, między żoną i mężem? Co to ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Wyjątkowa XI Gala Wine&Food Noble Night już 13.10.2018.
Niecały miesiąc dzieli nas od tegorocznej, XI Gali Wine&Food Noble Night, która odbędzie się 13 października 2018. Organizatorem konkursu jest ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
MADE Restaurant – najważniejsza i najbardziej merytoryczna biznesowa konferencja gastronomiczna już 29.10.2018 we Wrocławiu!
Po wiosennych spotkaniach w Poznaniu i Krakowie, przyszedł czas na jesienną odsłonę projektu. Już 29.10.2018 we Wrocławiu spotkają się ci ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Pasibus jedzie w Polskę.
Piotr Staszczyński, który będzie gościem wrocławskiej edycji MADE RESTAURANT opowiada o początkach, perypetiach, ekspansji na Polskę i obecnej formie sieci ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
DineART. Sztuka wokół stołu | Relacja z wydarzenia 5.09.2018
Całość jest czymś więcej niż tylko prostą sumą elementów. Przekonaliśmy się o tym podczas wrześniowej inauguracji projektu DineART - Sztuka ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
„Sztuka” kreowania przyjęć i tworzenia wydarzeń POP-up
Nazwisko Kręgliccy to w Polsce synonim pięknych przyjęć, gościnności, ale też kreatywności w budowaniu doświadczeń wokół jedzenia. Tworzą wyjątkowe truskawkowe ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Pani od sztuki
Anna Theiss wprowadza sztukę do środowisk biznesowych: zarówno na poziomie budowania marki, jak i na poziomie osiągnięcia konkretnych funkcjonalnych korzyści ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Powracają Tasty Stories by Dr Irena Eris…
Różnorodność w życiu, jedność w kuchni. Po raz drugi Hotele SPA Dr Irena Eris, w ramach unikatowego projektu kulinarnego Dr ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
DineART. Sztuka wokół stołu
DineART - impresjonizm, kubizm, pop art, sztuka, emocje… Rusza nowy projekt, który wprost łączy sztukę z estetyką użytkową: unikalny, pionierski ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Małopolska gastronomiczna Liga Mistrzów.
18 czerwca 2018 roku w Krakowie odbyło się drugie już spotkanie w ramach biznesowej platformy gastronomicznej MADE RESTAURANT. W tym ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
25 WAŻKICH PYTAŃ, ABY PRZEKUĆ MARZENIE O RESTAURACJI W DOBRY BIZNES.
Czerwona linia dochodowości rzeczywiście istnieje. Nie jest to tylko metafora. To fakt. Zaakceptowanie tego faktu ma daleko idące implikacje. Zmusza ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Czy kelner to zawód dla ambitnych ludzi, czy tylko przygoda?
Rozmawiamy z Przemkiem Regina, kelnerem w krakowskiej restauracji Amarylis, który będzie reprezentował głos branży podczas MADE RESTAURANT Kraków 2018. ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Odkryj 8 wskazówek, które wystrzelą w górę sprzedaż w Twojej restauracji.
Upselling, Crosselling i inne mądre hasła, my tłumaczymy na praktyczne wskazówki, bo można mieć wiele mądrych rad na temat sprzedaży ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Zapraszam do współpracy realizatora/kę projektów marketingowych MADE
Pracując wokół stołu, restauracji i ludzi związanych z jedzeniem lubimy wychodzić poza granice własnych możliwości, emocji, nudy, codzienności i Polski ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
Czujne oko gospodarza
Idąc ulicą Grodzką w Krakowie w towarzystwie tego restauratora czułyśmy się, jakbyśmy szły z cenionym gospodarzem, który dogląda swoich włości ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej