FOR Talks | Portal o marketingu, HR i zarządzaniu w gastronomii

Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży

wywiad anna i rafal radaj wroclaw

Partnerstwo w gastronomii. Czy to może się udać?

Czy partnerstwo w gastronomii może się udać? Między pracownikiem a restauratorem, kelnerem a  gościem, między żoną i mężem?  Co to ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Wyjątkowa XI Gala Wine&Food Noble Night już 13.10.2018.

Niecały miesiąc dzieli nas od tegorocznej, XI Gali Wine&Food Noble Night, która odbędzie się 13 października 2018. Organizatorem konkursu jest ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

MADE Restaurant – najważniejsza i najbardziej merytoryczna biznesowa konferencja gastronomiczna już 29.10.2018 we Wrocławiu!

Po wiosennych spotkaniach w Poznaniu i Krakowie, przyszedł czas na jesienną odsłonę projektu. Już 29.10.2018 we Wrocławiu spotkają się ci ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

Pasibus jedzie w Polskę.

Piotr Staszczyński, który będzie gościem wrocławskiej edycji MADE RESTAURANT opowiada o początkach, perypetiach, ekspansji na Polskę i obecnej formie sieci ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

DineART. Sztuka wokół stołu | Relacja z wydarzenia 5.09.2018

Całość jest czymś więcej niż tylko prostą sumą elementów. Przekonaliśmy się o tym podczas wrześniowej inauguracji projektu DineART - Sztuka ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

„Sztuka” kreowania przyjęć i tworzenia wydarzeń POP-up

Nazwisko Kręgliccy to w Polsce synonim pięknych przyjęć, gościnności, ale też kreatywności w budowaniu doświadczeń wokół jedzenia. Tworzą wyjątkowe truskawkowe ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Pani od sztuki

Anna Theiss wprowadza sztukę do środowisk biznesowych: zarówno na poziomie budowania marki, jak i na poziomie osiągnięcia konkretnych funkcjonalnych korzyści ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Powracają Tasty Stories by Dr Irena Eris…

Różnorodność w życiu, jedność w kuchni.  Po raz drugi Hotele SPA Dr Irena Eris, w ramach unikatowego projektu kulinarnego Dr ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

DineART. Sztuka wokół stołu

DineART - impresjonizm, kubizm, pop art, sztuka, emocje… Rusza nowy projekt, który wprost łączy sztukę z estetyką użytkową: unikalny, pionierski ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

Małopolska gastronomiczna Liga Mistrzów.

18 czerwca 2018 roku w Krakowie odbyło się drugie już spotkanie w ramach biznesowej platformy gastronomicznej MADE RESTAURANT. W tym ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

25 WAŻKICH PYTAŃ, ABY PRZEKUĆ MARZENIE O RESTAURACJI W DOBRY BIZNES.

Czerwona linia dochodowości rzeczywiście istnieje. Nie jest to tylko metafora. To fakt. Zaakceptowanie tego faktu ma daleko idące implikacje. Zmusza ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Czy kelner to zawód dla ambitnych ludzi, czy tylko przygoda?

Rozmawiamy z Przemkiem Regina, kelnerem w krakowskiej restauracji Amarylis, który będzie reprezentował głos branży podczas MADE RESTAURANT Kraków 2018.   ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Odkryj 8 wskazówek, które wystrzelą w górę sprzedaż w Twojej restauracji.

Upselling, Crosselling i inne mądre hasła, my tłumaczymy na praktyczne wskazówki, bo można mieć wiele mądrych rad na temat sprzedaży ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Zapraszam do współpracy realizatora/kę projektów marketingowych MADE

Pracując wokół stołu, restauracji i ludzi związanych z jedzeniem lubimy wychodzić poza granice własnych możliwości, emocji, nudy, codzienności i Polski ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

Czujne oko gospodarza

Idąc ulicą Grodzką w Krakowie w towarzystwie tego restauratora czułyśmy się, jakbyśmy szły z cenionym gospodarzem, który dogląda swoich włości ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Masz sugestie dotyczące tematu,
który powinnyśmy poruszyć?

Zawsze czekamy na Twoje propozycje i refleksje!

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,