Food & Art & Technology podczas Europejskiego Kongresu Gastronomicznego w Krakowie - FOR Talks

Food & Art & Technology podczas Europejskiego Kongresu Gastronomicznego w Krakowie

Kraków, który w 2019 roku ogłoszony został Europejską Stolicą Kultury Gastronomicznej, przyciąga branżę na kolejne wydarzenie. Europejski Kongres Gastronomiczny „Food & Art & Technology” to spotkanie, które już 25.10 odbędzie się w Centrum Kongresowym ICE. Mózgowa percepcji smaku, sztuka kulinarna, turystyka gastronomiczna oraz nowe technologie w żywieniu to tylko niektóre z tematów, które uczestnicy będą mogli zgłębić podczas wydarzenia. FOR Solutions jest patronem medialnym wydarzenia.

O czym usłyszymy podczas wydarzenia?
  • Do jakiego stopnia możemy wpływać na smak?
  • 18 gwiazdek Michelin – food & wine – doświadczenie, pasja, sztuka!
  • Autorytety branży turystycznej a rozwój gastronomicznych destynacji w aspekcie Przewodnika Michelin – zależność między rozpoznawalnością w rankingach, a dynamiką rozwoju gastronomii regionu.
  • Dokąd zmierzamy – eksperci spółek food-tech o trendach w obszarze alternatywnych systemów rozwoju świata.


Jacy branżowi eksperci pojawią się na scenie?

Podczas spotkania, na scenie pojawią się autorytety reprezentujące polską i międzynarodową scenę kulinarną, a wśród nich: Elena Arzak, Paco Pérez, Sara Pérez, Martin Berasategui, Juan Luis Fernandez, Wojciech Modest Amaro, Maciej Dobrzyniecki, Ola Lazar, Patrycja Siwiec.

Więcej informacji na stronie: https://food-art-tech-kongres.pl/ 

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,