Smakowe prowokacje w wykonaniu wrocławskich szefów i barmanów już w czerwcu. Zapraszamy! - FOR Talks

Smakowe prowokacje w wykonaniu wrocławskich szefów i barmanów już w czerwcu. Zapraszamy!

Ruszyły przygotowania i rejestracja na Business Party „Innowacje Prowokacje” dla dolnośląskich liderów branży gastronomicznej. Zero waste, vege czy może lokalność – to trendy, które zaprezentują na talerzach znakomici, w większości lokalni, szefowie kuchni, a prowokacyjne drinki zaserwują wrocławscy mistrzowie miksologii – barmani. Wieczorne spotkanie organizowane jest 24. czerwca z okazji konferencji MADE FOR Restaurant, której partnerem strategicznym po raz pierwszy jest Miasto Wrocław. Spotkanie organizowane jest przez FOR Solutions i hotel Double Tree by Hilton OVO.

Po solidnej dawce wiedzy towarzyszącej wielogodzinnym prelekcjom i warsztatom goście będą mogli posmakować urozmaiconego menu i porozmawiać o tym, jak innowacje mogą odmienić polską branżę gastronomiczną. Business Party, po raz pierwszy organizowane we Wrocławiu, jest okazją przede wszystkim do networkingu i wymiany doświadczeń. Skorzystać z niej mogą zarówno uczestnicy konferencji MADE FOR Restaurant Wrocław 2019, dla których wieczorne spotkanie jest bezpłatne, jak i przedstawiciele branży nieobecni na całodniowej konferencji, którzy wykupią wstęp – rejestracja trwa.

Wybitne dania, pozostające w zgodzie z jednym z trzech trendów – zero waste, vege lokalność, serwować będą lokalni szefowie: Piotr ApanelDouble Tree by Hilton Wrocław, Mariola MonczakPod Papugami, Adrian BębenOda Bistro, Tomasz WencekDinetteGrzegorz Firkowski ze Stołu na Szwedzkiej oraz przedstawiciel partnera konferencji Marek Burkacki Instytutu Kulinarnego Transgourmet,

Gospodarz wieczoru Piotr Apanel, szef kuchni z hotelu Double Tree by Hilton, który będzie realizował trend zero waste, już cieszy się z podjęcia wyzwania: Zero waste w gastronomii to trend dość trudny i wymagający, ale satysfakcja z połączenia dbania o środowisko z prowadzeniem nowoczesnej kuchni jest ogromna. Myślę, że warto o tym mówić właśnie podczas takich wydarzeń, jak nasze wieczorne spotkanie pod hasłem INNOWACJE-PROWOKACJE i konferencja MADE FOR Restaurant,
która ponownie przynosi wiele ciekawych rozwiązań dla branży –
podkreśla Piotr Apanel.

Podczas wieczoru o niezapomniane doznania smakowe gości zadbają również partnerzy odpowiedzialni za sekcje STREFA SER&WINO oraz DRINKI. W części poświęconej winu i serom znajdą się innowacyjne i tradycyjne wina od Wine Direct, które będzie można degustować w połączeniu z serami pochodzącymi ze Skarbów Serowara, natomiast w części zwanej STREFA DRINKÓW nowatorskie drinki na bazie alkoholi od partnera imprezy, Chopin Vodka, zaserwują mistrzowie miksologii: Artur Wawrzyszczak (Brand Ambassador Chopin Vodka), Krzysztof Musielak (The Bridge MGallery by Sofitel Wroclaw), Tymon Straburzyński (Młoda Polska) oraz Michał Walentynowicz (DoubleTree by Hilton).

Business Party INNOWACJE – PROWOKACJE? odbędzie się w hotelu Double Tree by Hilton Wroclaw – w godzinach 19:00 – 22:00 w poniedziałek, 24. czerwca br. Dla gości konferencji MADE FOR Restaurant wstęp jest bezpłatny. Inni zainteresowani udziałem i porządną dawką networkingu przedstawiciele branży powinni zarejestrować się na stronie:

http://forsolutions.pl/konferencje-gastronomiczne/business-party-wroclaw-24-06-2019/

Partnerami wieczornego Business Party są: Double Tree by Hilton Wroclaw, Chopin Vodka, Skarby Serowara, Wine Direct, Transgourmet i Selgros Cash&Carry, Żywiec Zdrój, Dilmah, illy.

 

 

***

FOR Solutions

FOR Solutions to agencja komunikacji i kreowania wydarzeń dla branży HORECA.
FOR Solutions to parasolowa marka dla działań PR i marketing dotychczas prowadzonych pod flagą MADE.

To właśnie marketing i PR stanowią 80% pracy i 100% doświadczenia, które agencja wykorzystuje, pomagając budować swoim Klientom silne marki, tak firmowe, produktowe jak i osobiste. Wspólnie z Klientami z branży HORECA poszukiwane są wyróżniki definiujące ich działania jako innowacyjne i inspirujące branżę. Następnie są one opakowywane w przemyślane projekty komunikacji.

W swojej codziennej pracy agencja FOR buduje strategie marketingowe, zajmuje się działaniami PR, obmyśla niestandardowe wydarzenia, inicjuje spotkania i buduje relacje, które pozwalają Klientom rozwijać ich biznes. W tym celu stworzono MADE FOR Restaurant, cykl biznesowych spotkań, które będą rozwijane z jeszcze większą determinacją pod parasolem marki FOR.

FOR Solutions kładzie nacisk na integrację branży. Projektuje wydarzenia tak, by stwarzać przestrzeń do networkingu oraz wymiany doświadczeń i inspiracji. Dlaczego? Bo wg FOR Solutions HORECA to przede wszystkim ludzie, a agencja FOR to miejsce, gdzie wychodzi się poza granice standardowych działań marketingowych.

 

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,

FreshMail.pl