Smakowe prowokacje w wykonaniu wrocławskich szefów i barmanów już w czerwcu. Zapraszamy! - FOR Talks

Smakowe prowokacje w wykonaniu wrocławskich szefów i barmanów już w czerwcu. Zapraszamy!

Ruszyły przygotowania i rejestracja na Business Party „Innowacje Prowokacje” dla dolnośląskich liderów branży gastronomicznej. Zero waste, vege czy może lokalność – to trendy, które zaprezentują na talerzach znakomici, w większości lokalni, szefowie kuchni, a prowokacyjne drinki zaserwują wrocławscy mistrzowie miksologii – barmani. Wieczorne spotkanie organizowane jest 24. czerwca z okazji konferencji MADE FOR Restaurant, której partnerem strategicznym po raz pierwszy jest Miasto Wrocław. Spotkanie organizowane jest przez FOR Solutions i hotel Double Tree by Hilton OVO.

Po solidnej dawce wiedzy towarzyszącej wielogodzinnym prelekcjom i warsztatom goście będą mogli posmakować urozmaiconego menu i porozmawiać o tym, jak innowacje mogą odmienić polską branżę gastronomiczną. Business Party, po raz pierwszy organizowane we Wrocławiu, jest okazją przede wszystkim do networkingu i wymiany doświadczeń. Skorzystać z niej mogą zarówno uczestnicy konferencji MADE FOR Restaurant Wrocław 2019, dla których wieczorne spotkanie jest bezpłatne, jak i przedstawiciele branży nieobecni na całodniowej konferencji, którzy wykupią wstęp – rejestracja trwa.

Wybitne dania, pozostające w zgodzie z jednym z trzech trendów – zero waste, vege i lokalność, serwować będą lokalni szefowie: Piotr Apanel z Double Tree by Hilton Wrocław, Mariola Monczak z Pod Papugami, Adrian Bęben z Oda Bistro, Tomasz Wencek z Dinette i Grzegorz Firkowski ze Stołu na Szwedzkiej oraz przedstawiciel partnera konferencji Marek Burkacki z Instytutu Kulinarnego Transgourmet,

Gospodarz wieczoru Piotr Apanel, szef kuchni z hotelu Double Tree by Hilton, który będzie realizował trend zero waste, już cieszy się z podjęcia wyzwania: Zero waste w gastronomii to trend dość trudny i wymagający, ale satysfakcja z połączenia dbania o środowisko z prowadzeniem nowoczesnej kuchni jest ogromna. Myślę, że warto o tym mówić właśnie podczas takich wydarzeń, jak nasze wieczorne spotkanie pod hasłem INNOWACJE-PROWOKACJE i konferencja MADE FOR Restaurant,
która ponownie przynosi wiele ciekawych rozwiązań dla branży –
podkreśla Piotr Apanel.

Podczas wieczoru o niezapomniane doznania smakowe gości zadbają również partnerzy odpowiedzialni za sekcje STREFA SER&WINO oraz DRINKI. W części poświęconej winu i serom znajdą się innowacyjne i tradycyjne wina od Wine Direct, które będzie można degustować w połączeniu z serami pochodzącymi ze Skarbów Serowara, natomiast w części zwanej STREFA DRINKÓW nowatorskie drinki na bazie alkoholi od partnera imprezy, Chopin Vodka, zaserwują mistrzowie miksologii: Artur Wawrzyszczak (Brand Ambassador Chopin Vodka), Krzysztof Musielak (The Bridge MGallery by Sofitel Wroclaw), Tymon Straburzyński (Młoda Polska) oraz Michał Walentynowicz (DoubleTree by Hilton).

Business Party INNOWACJE – PROWOKACJE? odbędzie się w hotelu Double Tree by Hilton Wroclaw – w godzinach 19:00 – 22:00 w poniedziałek, 24. czerwca br. Dla gości konferencji MADE FOR Restaurant wstęp jest bezpłatny. Inni zainteresowani udziałem i porządną dawką networkingu przedstawiciele branży powinni zarejestrować się na stronie:

http://forsolutions.pl/konferencje-gastronomiczne/business-party-wroclaw-24-06-2019/

Partnerami wieczornego Business Party są: Double Tree by Hilton Wroclaw, Chopin Vodka, Skarby Serowara, Wine Direct, Transgourmet i Selgros Cash&Carry, Żywiec Zdrój, Dilmah, illy.

 

 

***

FOR Solutions

FOR Solutions to agencja komunikacji i kreowania wydarzeń dla branży HORECA.
FOR Solutions to parasolowa marka dla działań PR i marketing dotychczas prowadzonych pod flagą MADE.

To właśnie marketing i PR stanowią 80% pracy i 100% doświadczenia, które agencja wykorzystuje, pomagając budować swoim Klientom silne marki, tak firmowe, produktowe jak i osobiste. Wspólnie z Klientami z branży HORECA poszukiwane są wyróżniki definiujące ich działania jako innowacyjne i inspirujące branżę. Następnie są one opakowywane w przemyślane projekty komunikacji.

W swojej codziennej pracy agencja FOR buduje strategie marketingowe, zajmuje się działaniami PR, obmyśla niestandardowe wydarzenia, inicjuje spotkania i buduje relacje, które pozwalają Klientom rozwijać ich biznes. W tym celu stworzono MADE FOR Restaurant, cykl biznesowych spotkań, które będą rozwijane z jeszcze większą determinacją pod parasolem marki FOR.

FOR Solutions kładzie nacisk na integrację branży. Projektuje wydarzenia tak, by stwarzać przestrzeń do networkingu oraz wymiany doświadczeń i inspiracji. Dlaczego? Bo wg FOR Solutions HORECA to przede wszystkim ludzie, a agencja FOR to miejsce, gdzie wychodzi się poza granice standardowych działań marketingowych.

 

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,