Wymiana wiedzy, rozwiązań i plany na rzeczywistość post-covid. Międzynarodowa debata szefów kuchni i gości - FOR Talks
Debata branży HORECA

Wymiana wiedzy, rozwiązań i plany na rzeczywistość post-covid. Międzynarodowa debata szefów kuchni i gości

Jak będzie wyglądała rzeczywistość post-pandemiczna w gastronomii? Na co muszą przygotować się restauratorzy i szefowie kuchni? Jakie cechy powinien mieć szef kuchni przyszłości? Gdzie szukać możliwości rozwoju i jak się adaptować do sytuacji? Na te pytania odpowie debata, której gośćmi będą eksperci w branży oraz szefowie kuchni restauracji wyróżnionych gwiazdkami Michelin z różnych krajów. Debata odbędzie się 16 grudnia w formule on-line. Organizatorem jest JRE – Jeunes Restaurateurs.

 

Autorka tekstu: Katarzyna Młynarczyk

Jako właściciele restauracji i szefowie kuchni, wszyscy żyjemy obecnie w czasach zmian, codziennie stawiając czoło nowym wyzwaniom, jednocześnie mając wiele wątpliwości, co do wizji przyszłości. To także czas, w którym powinniśmy znaleźć odwagę i przestrzeń do nieszablonowego myślenia – inaczej spojrzeć na nasz biznes, jeszcze bardziej zadbać o naszych gości, zastanawiając się nad ich potrzebami, obserwując zachowania. Wszyscy powinniśmy pomyśleć, nie tylko o jutrzejszym poranku i nowych opcjach dostawy jedzenia, ale także o perspektywie najbliższych miesięcy.

W JRE jako międzynarodowej organizacji z ponad 350 stowarzyszonymi restauracjami i 160 hotelami na całym świecie oraz restauratorami z gwiazdkami Michelin, powstała idea wymiany wiedzy, rozwiązań i czerpania inspiracji ze środowiska w tym pełnym wyzwań czasie. To jednocześnie pierwsze spotkanie inaugurujące polski oddział i rozpoczynające nabór do polskiej edycji JRE.

Jeunes Restaurants

 

Goście wydarzenia to znani szefowie kuchni restauracji wyróżnionych gwiazdkami Michelin oraz znane ekspertki w branży gastronomicznej i HORECA:
– Ernesto Iaccarino, Don Alfson 1890 **, Italy
– Tomaz Kavcic, Pri Lojzeto *, Slovenia
– Rudolf Stefan, Pelegrini *, Croatia
– Małgorzata Minta, autorka książek, dziennikarka, konsultantka, blogerka mintaeats.com
– Agnieszka Małkiewicz, prezes agencji For Solutions, inicjatorka i organizatorka konferencji gastronomicznych MADE FOR Restaurant, ekspert branżowy.

 

***
O wydarzeniu:
– UDZIAŁ: debata odbywa się online i dostęp jest darmowy dla wszystkich – wystarczy rejestracja na stronie: TUTAJ!

– CZAS: 16 grudnia 2020 – 10.30 – 12.00

– WIĘCEJ INFORMACJI: Facebook:  https://www.facebook.com/events/2667766150107201/

– KONTAKT: organizatorka wydarzenia: Katarzyna Młynarczyk, koordynator polskiego oddziału organizacji JRE, właścicielka konceptu gastronomicznego Handelek: k.mlynarczyk@jre.eu

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,