Cyrkularność w branży HORECA cz. 2 - FOR Talks
cyrkularność horeca

Cyrkularność w branży HORECA cz. 2

Bycie bardziej zrównoważonym jest obecnie jednym z najważniejszych działań, jakie należy podjąć w sektorze Horeca. Nowe pokolenie klientów, gości, partnerów potrzebuje bardziej zrównoważonego podejścia do środowiska, logistyki, jedzenia, produkcji, zarządzania zespołem. Potrzebuje także nowych liderów, którzy będą bronić tych wartości i wdrażać je w codzienne działania. Budowanie bardziej odpornego, przystępnego i atrakcyjnego miejsca dla wszystkich interesariuszy. Czy odpowiedziałeś już na pytanie, dlaczego zrównoważony rozwój jest ważny dla Twojej restauracji/hotelu?

Razem z EIT Food i Rebread przygotowaliśmy specjalną makietę, która jest efektem pracy ekspertów i została przedyskutowana i wspólnie wypełniona podczas konferencji Made For Restaurant 2021. Materiał jest częścią podsumowania serii paneli dyskusyjnych i warsztatów w zakresie Cyrkularności i Zrównoważonego rozwoju w branży Horeca.

>> ZOBACZ TUTAJ <<

W tworzeniu materiału brali udział specjalni goście:

Jakub Emanuel Malec, AccorInvest

Bent Egberg Mikkelsen, University of Copenhagen

Irina Bothmann, Rub & Stub TOURS

Maria Abrahamsen, Rub & Stub TOURS

Tomasz Tracz, szef kuchni, ReBread

Mikołaj Bator, Zakwasownia

Magdalena Bator, Zakwasownia

Nela Kręglicka, Kręgliccy Restauracje i Catering

Ewa Malika Szyc-Juchnowicz
Katarzyna Młynarczyk, Handelek, ReBread, Socjomania

Ewa Rzeszowska, EIT FOOD

POBIERZ MAKIETĘ Z INSTRUKCJĄ

ENGLISH VERSION

 

 

 

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,