Od cywila do szefa kuchni. - FOR Talks

Od cywila do szefa kuchni.

Od cywila do szefa kuchni.

Wiemy, że na zmianę nigdy nie jest za późno. Branża kulinarna to miejsce, gdzie odnajdują się ludzie potrzebujący wolności. Warto jednak uważać aby nie przesadzić i zmianę zaplanować z biznesowa mądrością i stopniowo. Najpierw nauka u kogoś, staż, rozwój a na końcu własna restauracja. W innym przypadku wymarzona wolność zamieni się w finansową pułapkę, jaką jest restauracja.

Nie tylko stracimy gigantyczne pieniądze włożone w otwarcie nowego rozdziału w życiu, ale również wiarę we własne siły. Bo każdy człowiek potrzebuje sukcesu a nie każdy umie podnieść się z porażki i pójść dalej z poczuciem odebrania kolejnej życiowej  lekcji.

Historia Kobusa daje wiarę, że się uda. Podobnie jak historia Maliki, Bogdana Gałązki, Agaty Wojdy

Cała historia na ▶️ Finedininglovers.com (w jęz. angielskim).

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,