Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży
Ryba psuje się od głowy! [wywiad z Agatą Wojdą]
Rozmowa z Agatą Wojdą oraz komentarz Katarzyny Derdzińskiej, o tym jak poprawić relacje na linii pracownik-pracodawca ...
Rusza kampania DO USŁUG
Trudno Ci pozyskać właściwych pracowników? Nie odpisują na Twoje ogłoszenia o pracę? ...
POP-UP W KULINARNEJ SZTUCE
Podróżujące restauracje i gotujący W różnych miejscach szefowie kuchni to gorący temat na całym świecie ...
MARKETING UŚWIADOMIONY
Prowadzenie działań marketingowych wymaga od restauratorów i producentów mocnego zaangażowania w rynek, obserwacji, świadomości tego, co dzieje się w Polsce i ...
W imię bloga! [wywiad z Martą Glinką]
MARTA GLINKA: Miałam kilka takich chwil, w których zastanawiałam się, czy nie lepiej byłoby zmienić branżę z napojów ...
DINNER WITH A VIEW GÓRY – KIEDY KOLACJA ZAMIENIA SIĘ W SZTUKĘ
Pierwszego października stolik z widokiem i daniami prosto z ognia stanął w polskich górach. W tym roku była to już ...