Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/03/joa.jpg)
Joan Roca: O budowaniu zaangażowania pracowników
3 skuteczne lekcje, które „sprzedał” nam na temat budowania zaangażowania pracowników Joan Roca - szef kuchni, współwłaściciel El Celler de ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/03/MichalMOlenda.jpg)
RYNEK DOJRZAŁ [wywiad z Michałem Molendą]
Michał Molenda, szef kuchni w Kuchnia Otwarta: opinia o tym, że w Polsce brakuje rąk do pracy w gastronomii jest ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/03/SZEF-Z-KAWĄ.jpg)
MARKA PRACODAWCY w GASTRONOMII [wywiad z Bogdanem Gałązką]
Polski restaurator mierzy się z wieloma trudnościami i komplikacjami związanymi z rynkiem pracy: skomplikowane aspekty prawne, sezonowość, brak zaangażowanych pracowników ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/03/kd-art-2.jpg)
„Kupiona” relacja nie przetrwa dłużej niż 18 miesięcy
Katarzyna Derdzińska poleca: Prawdziwe zaangażowanie jest o uczuciach – w bardzo dużej mierze jest pochodną relacji ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/02/A-winning-recipe-lessons-from-restaurants-on-engaging-your-team-Gabriel-Stulman-TEDxCambridge.jpeg)
Nie ma zaangażowania bez angażowania
Dwa kluczowe czynniki sukcesu w rozwoju każdego biznesu - kapitał i zaangażowanie. Nasze doświadczenie pokazuje, że dzisiaj ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/02/Bez-nazwy-1.jpg)
The future of the food
Food on the Edge is a two day symposium that takes place annually in Galway city, Ireland. It is for ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/02/xl_14780_Bacon-Fried-Eggs-TP.jpg)
AROUND THE WORLD IN 15 BREAKFASTS
Since I’ve lived full-time in Europe, friends often ask me if I miss anything about the US. The answer is: ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/01/image001.jpg)
Parabere Forum
PARABERE Forum will bring together top opinion leaders, food activists, international scientists, farmers, chefs and sommeliers from 5 continents ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/01/Fot.jpg)
Dinner with a view
Sztuka kulinarna to często używana fraza, która tak naprawdę oznacza ni mniej, ni więcej tylko kulinaria. Na co dzień pobrzmiewa z lekka rozbuchanie… ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/02/ryba-psuje-sie-od-glowy.jpg)
Ryba psuje się od głowy! [wywiad z Agatą Wojdą]
Rozmowa z Agatą Wojdą oraz komentarz Katarzyny Derdzińskiej, o tym jak poprawić relacje na linii pracownik-pracodawca ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/01/talks-min.jpg)
Rusza kampania DO USŁUG
Trudno Ci pozyskać właściwych pracowników? Nie odpisują na Twoje ogłoszenia o pracę? ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/02/popup-1.jpg)
POP-UP W KULINARNEJ SZTUCE
Podróżujące restauracje i gotujący W różnych miejscach szefowie kuchni to gorący temat na całym świecie ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/02/marketing-uswiadomiony.jpg)
MARKETING UŚWIADOMIONY
Prowadzenie działań marketingowych wymaga od restauratorów i producentów mocnego zaangażowania w rynek, obserwacji, świadomości tego, co dzieje się w Polsce i ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/02/marta-glinka.jpg)
W imię bloga! [wywiad z Martą Glinką]
MARTA GLINKA: Miałam kilka takich chwil, w których zastanawiałam się, czy nie lepiej byłoby zmienić branżę z napojów ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej
![](https://fortalks.pl/wp-content/uploads/2017/01/Fot.jpg)
DINNER WITH A VIEW GÓRY – KIEDY KOLACJA ZAMIENIA SIĘ W SZTUKĘ
Pierwszego października stolik z widokiem i daniami prosto z ognia stanął w polskich górach. W tym roku była to już ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej