FOR Talks | Portal o marketingu, HR i zarządzaniu w gastronomii

Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży

Cienka czerwona linia w gastronomii…

Biznesowa platforma gastronomiczna MADE RESTAURANT po raz drugi zawita do Krakowa już 18 czerwca. Spotkanie odbędzie się pod hasłem „BĄDŹ ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

MADE zaprasza do wspólnej przygody i pracy Koordynatora ds. PR i Eventów w branży HORECA

MADE zaprasza do wspólnej przygody i pracy.   Koordynatora ds. PR i Eventów w branży HORECA   Będzie nam ze ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

Skuteczność i nowa jakość w gastronomii – kluczowe czynniki sukcesu. Relacja z Targów EuroGastro w Warszawie

Spójna strategia marketingowa, zmiany w prawie pracy i RODO, skuteczny manager, nowa jakość w serwisie, trendy w polskiej i światowej ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

Bądź 3 kroki przed i zarabiaj – konferencja MADE RESTAURANT w Poznaniu

Nowi kelnerzy, opanowanie finansów restauracji, zmiany w prawie pracy, skuteczny marketing, oswajanie fine diningu. To tylko część tematów, które zespół ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

BĄDŹ 3 KROKI PRZED I ZARABIAJ – pierwsza w tym roku konferencja MADE RESTAURANT odbędzie się w Poznaniu!

Po sukcesach zeszłorocznych spotkań liderów gastronomii w Warszawie, Krakowie, Gdańsku i Wrocławiu czas na kolejne pełne wiedzy i okazji do ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się, MARKETING, PRAKTYKA, SERWIS

Poskramiamy finanse i walczymy o nową jakość obsługi w Polskich restauracjach na Targach EuroGastro!

W tym celu specjalnie na targi przygotowaliśmy aż dwa różne wydarzenia: minikonferencję „Bądź 3 kroki przed i zarabiaj” oraz szkolenie ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się, MARKETING, PRAKTYKA, SERWIS

Wine&Food Noble Night – największa w Polsce magiczna restauracja

Witek Iwański, Marcin Filipkiewicz, Łukasz Budzik to wybitni polscy szefowie kuchni i finaliści poprzednich edycji konkursu Wine&Food Noble Night! Kto ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się, wydarzenia

W POZNANIU NIKT NIE SPOCZYWA NA LAURACH [WYWIAD Z ROMANEM KOSMALSKIM I MAŁGORZATĄ WALCZAK]

Poznańska gastronomia zachwyca na każdym kroku! Są tu zdolni szefowie kuchni, świetny serwis, dopracowane koncepty restauracyjne, ciekawy design. Wszystkie te ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Złote zasady skutecznego marketingu w restauracji według MADE

"Złote zasady skutecznego marketingu wg MADE" to drogowskaz, abyście nie tracili czasu na bezsensowne działania. Choć nie ma jednoznacznej „złotej” ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA

Złote zasady zarządzania finansami w restauracji według MADE

"Złote zasady zarządzania finansami" to podstawowa wiedza dla każdego przedsiębiorcy. Każda restauracja, kawiarnia, czy też bar to jednocześnie firma generująca zysk lub ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA
Łukasz Jarczyński i Marcin Krzystolik, kelnerzy z Mus bar&view

JAK KELNER MOŻE ROZWIJAĆ SWOJĄ KARIERĘ? [WYWIAD Z MARCINEM KRZYSTOLIKIEM I ŁUKASZEM JARCZYŃSKIM]

W ramach kampanii realizowanej przez zespół MADE szukamy i przepytujemy kelnerów z całej Polski, którzy cenią swój zawód i są ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA
Wywiad z Ewą Voelkel-Krokowicz z Concordia Taste i Concordia Design

RAZEM CZY OSOBNO – KIEDY MOŻEMY WIĘCEJ? [WYWIAD Z EWĄ VOELKEL-KROKOWICZ]

Chcesz otworzyć restaurację lub kawiarnię? Chcesz wiedzieć, gdzie tkwi sendo sukcesu w tej branży? - w niuansach, które gwarantują przewagę ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA
Łukasz Okuniewicz wywiad z kelnerem

Kelnerzy nowej generacji – DO USŁUG [WYWIAD Z ŁUKASZEM OKUNIEWICZEM]

O wyzwaniach, trudnościach, ciemnych i jasnych stronach zawodu kelnera rozmawiamy z Łukaszem Okuniewiczem, kelnerem w Fat Buddha Restaurant and Lounge, ...
Czytaj Dalej
/ PRAKTYKA
debata kelnerska gastronomiczna

NOWI KELNERZY – DO USŁUG [relacja]

Oficjalnie ruszyła ogólnopolska kampania „Do usług – Nowi kelnerzy” mająca na celu promocję zawodu kelnera. Oto wynik burzliwej debaty, na ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się

W którym kierunku pędzi polska i światowa gastronomia? [RAPORT MADE – cz. I – Świat]

RAPORT RYNKOWY MADE 2018 - Inauguracja W którym kierunku pędzi polska i światowa gastronomia?    Warszawa, 02.02.2018 - Zespół MADE ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się, TRENDY

Masz sugestie dotyczące tematu,
który powinnyśmy poruszyć?

Zawsze czekamy na Twoje propozycje i refleksje!

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,