Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży

Wyjątkowa XI Gala Wine&Food Noble Night już 13.10.2018.
Niecały miesiąc dzieli nas od tegorocznej, XI Gali Wine&Food Noble Night, która odbędzie się 13 października 2018. Organizatorem konkursu jest ...

MADE Restaurant – najważniejsza i najbardziej merytoryczna biznesowa konferencja gastronomiczna już 29.10.2018 we Wrocławiu!
Po wiosennych spotkaniach w Poznaniu i Krakowie, przyszedł czas na jesienną odsłonę projektu. Już 29.10.2018 we Wrocławiu spotkają się ci ...

Pasibus jedzie w Polskę.
Piotr Staszczyński, który będzie gościem wrocławskiej edycji MADE RESTAURANT opowiada o początkach, perypetiach, ekspansji na Polskę i obecnej formie sieci ...

DineART. Sztuka wokół stołu | Relacja z wydarzenia 5.09.2018
Całość jest czymś więcej niż tylko prostą sumą elementów. Przekonaliśmy się o tym podczas wrześniowej inauguracji projektu DineART - Sztuka ...

„Sztuka” kreowania przyjęć i tworzenia wydarzeń POP-up
Nazwisko Kręgliccy to w Polsce synonim pięknych przyjęć, gościnności, ale też kreatywności w budowaniu doświadczeń wokół jedzenia. Tworzą wyjątkowe truskawkowe ...

Pani od sztuki
Anna Theiss wprowadza sztukę do środowisk biznesowych: zarówno na poziomie budowania marki, jak i na poziomie osiągnięcia konkretnych funkcjonalnych korzyści ...

Powracają Tasty Stories by Dr Irena Eris…
Różnorodność w życiu, jedność w kuchni. Po raz drugi Hotele SPA Dr Irena Eris, w ramach unikatowego projektu kulinarnego Dr ...

DineART. Sztuka wokół stołu
DineART - impresjonizm, kubizm, pop art, sztuka, emocje… Rusza nowy projekt, który wprost łączy sztukę z estetyką użytkową: unikalny, pionierski ...

Małopolska gastronomiczna Liga Mistrzów.
18 czerwca 2018 roku w Krakowie odbyło się drugie już spotkanie w ramach biznesowej platformy gastronomicznej MADE RESTAURANT. W tym ...

25 WAŻKICH PYTAŃ, ABY PRZEKUĆ MARZENIE O RESTAURACJI W DOBRY BIZNES.
Czerwona linia dochodowości rzeczywiście istnieje. Nie jest to tylko metafora. To fakt. Zaakceptowanie tego faktu ma daleko idące implikacje. Zmusza ...

Czy kelner to zawód dla ambitnych ludzi, czy tylko przygoda?
Rozmawiamy z Przemkiem Regina, kelnerem w krakowskiej restauracji Amarylis, który będzie reprezentował głos branży podczas MADE RESTAURANT Kraków 2018. ...

Odkryj 8 wskazówek, które wystrzelą w górę sprzedaż w Twojej restauracji.
Upselling, Crosselling i inne mądre hasła, my tłumaczymy na praktyczne wskazówki, bo można mieć wiele mądrych rad na temat sprzedaży ...

Zapraszam do współpracy realizatora/kę projektów marketingowych MADE
Pracując wokół stołu, restauracji i ludzi związanych z jedzeniem lubimy wychodzić poza granice własnych możliwości, emocji, nudy, codzienności i Polski ...

Czujne oko gospodarza
Idąc ulicą Grodzką w Krakowie w towarzystwie tego restauratora czułyśmy się, jakbyśmy szły z cenionym gospodarzem, który dogląda swoich włości ...

Cienka czerwona linia w gastronomii…
Biznesowa platforma gastronomiczna MADE RESTAURANT po raz drugi zawita do Krakowa już 18 czerwca. Spotkanie odbędzie się pod hasłem „BĄDŹ ...