Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży

Raz sobie odpuścisz, to będziesz odpuszczać całe życie [wywiad z Justyną Słupską Kartaczowską]
„Za każdym razem powtarzam, że wszystko ma być zrobione, jak najlepiej potrafisz, bo jak sobie raz odpuścisz, to potem będziesz ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

ZATRUDNIAJ, ANGAŻUJ I ZARABIAJ – relacja z konferencji MADE RESTAURANT w Gdańsku
Konferencja szkoleniowa MADE RESTAURANT w Gdańsku już za nami! 4 października w Europejskim Centrum Solidarności prężnie działający, trójmiejscy praktycy mieli ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Jak okiełznać Millenialsów? [wywiad z Justyną Zdunek]
W ramach spotkań lokalnych i konferencji MADE Restaurant rozmawiamy z właścicielami i kadrą zarządzającą najwybitniejszych lokalnych restauracji. W Gdańsku niewątpliwie ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Szef kuchni to też manager [wywiad z Przemysławem Woźnym]
MADE RESTAURANT w Trójmieście to kolejne już regionalne spotkanie liderów branży HORECA, tym razem w gronie przedsiębiorców, managerów i szefów ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Gastronomia rozwija się w zawrotnym tempie
Gastronomia rozwija się w zawrotnym tempie. Oto wyniki badań. W Inn Poland czytamy „Polacy ruszyli w miasto, tak dobrych czasów ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Tasty Stories czyli kolacja na łonie natury
W sobotę 16 września uroczystą kolacją „Flora i Fauna” w Hotelu SPA Dr Irena Eris Krynica Zdrój zakończyła się pierwsza ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Rekrutacja w gastronomii – ile kosztuje i jak to zrobić, aby była skuteczna
W trakcie przeprowadzania rekrutacji natrafić możemy na koszty, które od razu można zwymiarować jak i na te, które znacznie trudniej ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

LIDER, a nie BOSS [wywiad z Marcinem Filipkiewiczem i Krzysztofem Żurkiem]
Autorytet, Mistrz, Nauczyciel to hasła, które powodują, że z nimi ludzie pracują wiele lat. Motywacją i powodem lojalności jest ich ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Lotny sommelier DO USŁUG [wywiad z Pawłem Karolakiem]
„Nie tylko dania i menu są istotą funkcjonowania restauracji” – Paweł Karolak - Partner Zarządzający Winkolekcja ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Nowe rozwiązanie dla branży HoReCa dostępne już od 2 października
Długo wyczekiwany, autorski PROGRAM MADE PROGRESS startuje już 2 października tego roku. Mówimy o kameralnym, elitarnym programie rozwojowym dla menedżerów ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Gastronomia wpisana w geny [wywiad z Krzysztofem Janiszewskim]
O życiowej konsekwencji – od marzeń o budce z zapiekankami do wyjątkowej restauracji SENSES z gwiazdką Michelina, a także o ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Konferencja ZATRUDNIAJ, ANGAŻUJ, ZARABIAJ w Krakowie – relacja
Pierwsza konferencja szkoleniowa MADE RESTAURANT w ramach kampanii DO USŁUG odbyła się w Krakowie i co ciekawe, okazała się sukcesem ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Szansa na wspólny sukces w gastronomii [wywiad z Katarzyną Nogą]
Kilka lat temu, kiedy nie było na rynku szkół i inicjatyw edukacyjnych w branży spożywczej, niektóre firmy przejmowały na siebie ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

Kraków Network [wywiad z Izabelą Helbin]
Partnerem honorowym naszej krakowskiej konferencji MADE RESTAURANT pt. "Zatrudniaj, Angażuj, zarabiaj" jest miasto Kraków, a partnerem organizacyjnym Centrum Kongresowe ICE ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej

NOWOCZESNY DOSTAWCA W GASTRONOMII? [wywiad z Hanną Wencką]
Dostawca w gastronomii – takie hasło kojarzy się z zagubionym przedstawicielem handlowym biegającym z katalogiem produktów od restauracji do restauracji ...
Czytaj Dalej
Czytaj Dalej