FOR Talks | Portal o marketingu, HR i zarządzaniu w gastronomii

Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży

Bierhalle

Dark kitchens – przyszłość gastro, czy wyjście awaryjne dla restauracji w razie kolejnego lockdownu?

Coraz więcej restauracji decyduje się na przekształcenie swoich konceptów gastronomicznych na wirtualne restauracje, m.in. ze względu na oszczędność czasu i ...
Selgros

Z czego branża gastronomiczna może być dumna, a co powinna poprawić? – Rozmowa z Andrzejem Drusem z Instytutu Kulinarnego Transgourmet

Jak pandemia wpłynęła na polską gastronomię? Jak radzą sobie restauratorzy w kraju, a jakie koncepty dominują za granicą? Z czego ...
/ Dzieje się
eksperci MADE FOR Restaurant 2021

TOP 20 Restauratorów na wirtualnej scenie MADE FOR RESTAURANT 2021

Kanadyjski pisarz, Robertson Davies powiedział: ,,Nadzwyczajni ludzie potrafią przetrwać nawet w najgorszych okolicznościach, a dzięki doświadczeniom stają się jeszcze bardziej ...
stypendium finansowe

Restauratorze! Zgłoś się po stypendium biznesowe MADE FOR RESTAURANT “Fighters 2021”!

,,Zostań Fighter-em" roku i zdobądź stypendium biznesowe MADE FOR RESTAURANT. Wyłonimy Cię z grona TOP 20 Restauratorów w trzystopniowych eliminacjach ...
MojStolik.pl

Stały i bezpieczny kontakt z Gośćmi dzięki platformie MojStolik.pl

,,Narzędzie MojStolik.pl pozwala sprawnie i komfortowo gospodarować systemem rezerwacji w czasie rzeczywistym. Zintegrujesz go ze wszystkimi możliwymi kanałami, jakimi kontaktują ...
komunikacja wizualna

Ludzie kupują oczami

Jasny komunikat z dobrym zdjęciem przyciągnie uwagę użytkownika. Ale tylko profesjonalna komunikacja wizualna jest w stanie na stałe podbić serca ...

2020 rokiem delivery: najlepsze praktyki w branży

Branżowi eksperci od lat zapowiadali wzrost znaczenia segmentu delivery, nikt jednak nie spodziewał się, że dostawa stanie się właściwie jedyną ...
digital marketing

Gastronomia w nowej normalności: jak poznać potrzeby klienta?

W trudnych czasach wiele się zmienia, ale są rzeczy, które są stałe. Twoi potencjalni klienci nadal mają swoje potrzeby, ale ...
handelek

Rozwój i praca w restauracji zgodnie z ideą Design Thinking

Gastronomia od wieków była znana ze swego nastawienia na klienta. Jak wykorzystać nowoczesne techniki projektowania do zgłębiania potrzeb gości restauracji?  ...

TripAdvisor: z czym to się je?

TripAdvisor cieszy się uznaniem nie tylko wśród turystów, ale również lokalnych mieszkańców szukających inspiracji. To właśnie ci ostatni są w ...
społeczność sieci

Budowanie społeczności wokół restauracji – niezawodny sposób na przetrwanie w czasie pandemii

Budowanie relacji i nawiązywanie kontaktów pomaga przyciągnąć więcej ludzi do lokalu. Nic tak dosadnie jak lockdown nie udowodniło restauratorom, jak ...
Ziemowit Majewski, Cucina Poznań

#otwieraMY w Poznaniu. 7 pytań do Ziemowita Majewskiego, Prezesa Zarządu CITY 88 w Poznaniu

Czy warto zaryzykować i wziąć sprawy w swoje ręce? Coraz więcej restauratorów otwiera swoje obiekty i zaprasza do nich Gości, ...

Bunt, rewolucja, wojna, nowe realia czy wrócimy do starych zasad? Co dalej z polską gastronomią?

20 uczestników i 3 spotkania przy stole umacniające więzi środowiska gastronomicznego - MADE Travel FOR Liebherr dały nam odpowiedzi na ...
/ Dzieje się
gastronomia vs. pandemia

12 pozytywów, które pandemia wniosła w życie czołowych przestawicieli branży gastro – wbrew wszystkiemu

Niewątpliwie 2020 rok przejdzie do historii. Przewartościowaliśmy życie, podejmowalismy trudne decyzje i przekształciliśmy lub zamknęliśmy swoje biznesy. Jednak zatrzymanie pędzącego ...
/ Dzieje się
MojStolik.pl zaprasza do wspólnego stołu

ŚWIĄTECZNE WIZYTY RESTAURACJI W DOMACH GOŚCI. MojStolik.pl zaprasza do wspólnego stołu

MojStolik.pl tworzy bazar świąteczny on-line i zaprasza do udziału w wyjątkowej kampanii świątecznej. Poprzez szeroką komunikację ofert świątecznych oraz zestawów ...
/ Dzieje się

Masz sugestie dotyczące tematu,
który powinnyśmy poruszyć?

Zawsze czekamy na Twoje propozycje i refleksje!