FOR Talks | Portal o marketingu, HR i zarządzaniu w gastronomii

Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży

Kierunek Restauracja Przyszłości warsztat

Weź udział w kreatywnym warsztacie online liderów gastronomii – Kierunek Restauracja Przyszłości

Jaka będzie RESTAURACJA PRZYSZŁOŚCI? W jaki sposób restauratorzy mogą wprowadzić zrównoważone praktyki do swoich biznesów? Czy to się opłaca biznesowo ...
Czytaj Dalej
Magdalena Kozłowska Aviko HoReCa Polska

Krajobraz się zmieni, ziemniak pozostanie. Rozmowa z Magdaleną Kozłowską, dyrektor zarządzającą Aviko Polska

,,Żadnych zwolnień. Budujemy nową fabrykę w Belgii. Kontynuujemy inwestycje w Chinach. Działamy wierząc w to, że rynek gastronomii będzie się ...
Czytaj Dalej
Joanna Sobczyk Winterhalter

Optymistyczna marka w czasach zarazy

Jaki jest teraz - po 2 latach pandemii profil restauratora? Czy i jak zmieniły się decyzje inwestorskie? Jakie działania wspierające ...
Czytaj Dalej
Cały Gaweł

Czuły Cały Gaweł

Tylko najczulsi przetrwają. Gaweł Czajka wyjaśnia, jak zdobywa się sukces dobrymi emocjami. O gastroszczepionce, emocjonalnym zarządzaniu biznesem, kuchennej psychoterapii i ...
Czytaj Dalej
Katarzyna Gruszecka-Spychała

Nowa pandemiczna gastronomia. Co się zmieniło i co jeszcze przed nami? Rozmowa z Katarzyną Gruszecką-Spychałą, Wiceprezydent Gdyni ds. Gospodarki

Odwilż lokalnej gastronomii niewątpliwie potrzebuje wsparcia samorządu oraz mieszkańców. O to, jakie działania pomocowe dla restauratorów podejmuje Miasto Gdynia, Partner ...
Czytaj Dalej
Jarczyński Artur

Duże restauracje na straconej pozycji. Rozmowa z restauratorem, Arturem Jarczyńskim

W porównaniu z zagranicą, polska gastronomia ma bardziej pod górkę. Duże restauracje z sektora turystycznego są w najtrudniejszej sytuacji, a ...
Czytaj Dalej
Laureaci TOP 20

Na rynku gastro zostali już tylko „FIGHTERZY”. Sprzedali nam 8 wskazówek i 6 błędów, które warto zapamiętać

To już rok trzęsienia ziemi na rynku gastro, który dzisiaj wygląda jak wielkie pobojowisko. Tegoroczna wiosenna edycja MADE FOR Restaurant ...
Czytaj Dalej
Bierhalle

Dark kitchens – przyszłość gastro, czy wyjście awaryjne dla restauracji w razie kolejnego lockdownu?

Coraz więcej restauracji decyduje się na przekształcenie swoich konceptów gastronomicznych na wirtualne restauracje, m.in. ze względu na oszczędność czasu i ...
Czytaj Dalej
Selgros

Z czego branża gastronomiczna może być dumna, a co powinna poprawić? – Rozmowa z Andrzejem Drusem z Instytutu Kulinarnego Transgourmet

Jak pandemia wpłynęła na polską gastronomię? Jak radzą sobie restauratorzy w kraju, a jakie koncepty dominują za granicą? Z czego ...
Czytaj Dalej
/ Dzieje się
eksperci MADE FOR Restaurant 2021

TOP 20 Restauratorów na wirtualnej scenie MADE FOR RESTAURANT 2021

Kanadyjski pisarz, Robertson Davies powiedział: ,,Nadzwyczajni ludzie potrafią przetrwać nawet w najgorszych okolicznościach, a dzięki doświadczeniom stają się jeszcze bardziej ...
Czytaj Dalej
stypendium finansowe

Restauratorze! Zgłoś się po stypendium biznesowe MADE FOR RESTAURANT “Fighters 2021”!

,,Zostań Fighter-em" roku i zdobądź stypendium biznesowe MADE FOR RESTAURANT. Wyłonimy Cię z grona TOP 20 Restauratorów w trzystopniowych eliminacjach ...
Czytaj Dalej
MojStolik.pl

Stały i bezpieczny kontakt z Gośćmi dzięki platformie MojStolik.pl

,,Narzędzie MojStolik.pl pozwala sprawnie i komfortowo gospodarować systemem rezerwacji w czasie rzeczywistym. Zintegrujesz go ze wszystkimi możliwymi kanałami, jakimi kontaktują ...
Czytaj Dalej
komunikacja wizualna

Ludzie kupują oczami

Jasny komunikat z dobrym zdjęciem przyciągnie uwagę użytkownika. Ale tylko profesjonalna komunikacja wizualna jest w stanie na stałe podbić serca ...
Czytaj Dalej

2020 rokiem delivery: najlepsze praktyki w branży

Branżowi eksperci od lat zapowiadali wzrost znaczenia segmentu delivery, nikt jednak nie spodziewał się, że dostawa stanie się właściwie jedyną ...
Czytaj Dalej
digital marketing

Gastronomia w nowej normalności: jak poznać potrzeby klienta?

W trudnych czasach wiele się zmienia, ale są rzeczy, które są stałe. Twoi potencjalni klienci nadal mają swoje potrzeby, ale ...
Czytaj Dalej

Masz sugestie dotyczące tematu,
który powinnyśmy poruszyć?

Zawsze czekamy na Twoje propozycje i refleksje!

Zapisz mnie do newslettera FOR (możesz się wypisać w dowolnym momencie). Zaznaczenie oznacza akceptację regulaminu,