Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży
Cyrkularność w branży HORECA
Dlaczego gospodarka cyrkularna w restauracji to dzisiaj „must have”: czyli jak oszczędzić firmę i środowisko? Podsumowanie panelu dyskusyjnego podczas konferencji ...
Bracia Cieślikowscy – liderzy polskiego cateringu
W pandemii, zamiast rozkładać ręce w geście bezradności, stworzyli nową markę i pionierską aplikację do uczciwego zatrudniania pracowników w gastronomii ...
Hedoniści przejmują rynek gastro! Kolejna edycja konferencji MADE FOR Restaurant w Krakowie
MADE FOR RESTAURANT znów idzie pod prąd. W czasach kryzysu organizatorzy na scenę zapraszają TOP restauratorów i hotelarzy HEDONISTÓW, którzy ...
Rebel Tang: jak zaprojektować „spadochron biznesowy” dla Twojej restauracji? Nowa jakość na styku jedzenia i technologii.
Rozmowa z inspiracji i pod patronatem Unilever Food Solutions Gdy gastronomia spotka się z e-commerce, powstaje wirtualna restauracja, czyli taka, ...
Chodzą słuchy, że to była najlepsza edycja MADE FOR Restaurant… Miasto SOPOT rządzi, a w nim TOP Restauratorzy i TOP Influencerzy!
Po raz pierwszy na świecie najlepsi polscy restauratorzy mogą czuć się docenieni. Fighterzy, Kreatorzy, Nowa Generacja, Odpowiedzialni Twórcy Restauracji. To ...
SOPOT – miasto nowoczesnej i zuchwałej gastronomii? Sprawdzamy.
Sopot kojarzy się z radością, świeżością, zabawą i celebracją życia, szczególnie w czasie wakacji. Zapytamy Panią Wiceprezydent Miasta, Magdalenę Czarzyńską ...
Gastronomia New Generation to świat ambitnych twórców i odpowiedzialnych kucharzy
Istotą „Nowej Gastronomii” jest less waste, partnerstwo i kreatywność, multikulturowość oraz racjonalizm. O realizowaniu tych zasad we współczesnej gastronomii rozmawiamy ...
Nadchodzi rewolucyjna, turkusowa edycja konferencji MADE FOR Restaurant w Sopocie. Czym jest hasło „NEW GENERATION” wśród TOP Restauratorów?
Nadciąga nowa fala restauratorów, która zmiata z rynku stare postrzeganie gastronomii. Tu nie chodzi o wiek, a mentalność i otwartość ...
O czym powinien widzieć każdy nowoczesny i odpowiedzialny restaurator? – czyli nowości HIGH-TECH, które pomogą Ci przetrwać
Jak w dobie kryzysu gospodarczego, wysokich cen żywności i rosnącej inflacji, dbać o biznes gastronomiczny? Jakie nowoczesne rozwiązania stosować, aby ...
,,Umiejscowienie Radisson Blu Hotel, Sopot pozwala gościom na relaks wśród kojącej zieleni.” Sprawdź, dlaczego warto tu przyjechać
,,Ponadczasowa klasyka i status słynnego nadmorskiego uzdrowiska to wciąż nieodłączne elementy wizerunku Sopotu. Unikalną atmosferę kameralnego kurortu doskonale poczuć można ...
Hotelarstwo i gastronomia „PO LUDZKU”…
Jak prowadzić jeden z największych w Polsce hoteli, nie tracąc wrażliwości? O rozwiązaniach wspierających pracowników w sieci Accor oraz o ...
Odpowiedzialni TOP Twórcy Restauracji na scenie MADE FOR Restaurant | Konferencja MADE FOR Restaurant, 28.03 Warszawa
Jak w obliczu pandemii, wojny na Ukrainie, kryzysów i nieładu restaurator ma dbać o swój biznes, ludzi i środowisko? Jakie ...
Miasto Kraków zaprasza krakowską branżę gastronomiczną do przyłączenia się do akcji #swiatecznykrakow
Święta Bożego Narodzenia to czas szczególny dla nas wszystkich, wspólne spotkania przy stole, potrawy wigilijne, Jarmark Bożonarodzeniowy i uroczyste zapalenie ...
Kierunek: Restauracja Przyszłości | Aktualny raport dotyczący praktyk zrównoważonego rozwoju w gastronomii, przygotowanych przez branżę – dla branży
Jaki jest stan polskiej gastronomii po doświadczeniu pandemii i główne kierunki zmian zachodzących w sektorze? Raport EIT Food „Kierunek: Restauracja ...
Biznes. 10 najlepszych Restauratorów – Kreatorów na podium, mimo wszystko
26 października 2021 roku na scenie konferencji MADE FOR Restaurant w Krakowie stanęło 10 TOP Restauratorów – Kreatorów, najbardziej twórczych, cenionych ...