FOR Talks | Portal o marketingu, HR i zarządzaniu w gastronomii

Profesjonalnie dla gastronomii
Portal dla ekspertów branży

Maciej Wroński, Rational

O czym powinien widzieć każdy nowoczesny i odpowiedzialny restaurator? – czyli nowości HIGH-TECH, które pomogą Ci przetrwać

Jak w dobie kryzysu gospodarczego, wysokich cen żywności i rosnącej inflacji, dbać o biznes gastronomiczny? Jakie nowoczesne rozwiązania stosować, aby ...
Radisson Blu Hotel Sopot

,,Umiejscowienie Radisson Blu Hotel, Sopot pozwala gościom na relaks wśród kojącej zieleni.” Sprawdź, dlaczego warto tu przyjechać

,,Ponadczasowa klasyka i status słynnego nadmorskiego uzdrowiska to wciąż nieodłączne elementy wizerunku Sopotu. Unikalną atmosferę kameralnego kurortu doskonale poczuć można ...
Dyrektor Novotel Warszawa Centrum

Hotelarstwo i gastronomia „PO LUDZKU”…

Jak prowadzić jeden z największych w Polsce hoteli, nie tracąc wrażliwości? O rozwiązaniach wspierających pracowników w sieci Accor oraz o ...
/ Dzieje się
Kraków na święta

Miasto Kraków zaprasza krakowską branżę gastronomiczną do przyłączenia się do akcji #swiatecznykrakow

Święta Bożego Narodzenia to czas szczególny dla nas wszystkich, wspólne spotkania przy stole, potrawy wigilijne, Jarmark Bożonarodzeniowy i uroczyste zapalenie ...

Biznes. 10 najlepszych Restauratorów – Kreatorów na podium, mimo wszystko

26 października 2021 roku na scenie konferencji MADE FOR Restaurant w Krakowie stanęło 10 TOP Restauratorów – Kreatorów, najbardziej twórczych, cenionych ...

W imię jedzenia, dobrych pieniędzy i dobra ziemi. Tworzymy restaurację przyszłości

Nie będziemy ściemniać. Restauracje są liderami w zanieczyszczaniu środowiska, ten biznes generuje masę śmieci. Ale jedzenie i gastronomię kochamy, dlatego ...
Zgłoś się po stypendium biznesowe MADE FOR Restaurant

Restauratorze! Zgłoś się po stypendium biznesowe MADE FOR RESTAURANT ,,Creators 2021”!

Zostań Kreatorem Roku i zdobądź stypendium biznesowe MADE FOR RESTAURANT.  Wyłonimy Cię z grona TOP 10 Restauratorów w trzystopniowych eliminacjach ...
Kierunek Restauracja Przyszłości warsztat

Weź udział w kreatywnym warsztacie online liderów gastronomii – Kierunek Restauracja Przyszłości

Jaka będzie RESTAURACJA PRZYSZŁOŚCI? W jaki sposób restauratorzy mogą wprowadzić zrównoważone praktyki do swoich biznesów? Czy to się opłaca biznesowo ...
Magdalena Kozłowska Aviko HoReCa Polska

Krajobraz się zmieni, ziemniak pozostanie. Rozmowa z Magdaleną Kozłowską, dyrektor zarządzającą Aviko Polska

,,Żadnych zwolnień. Budujemy nową fabrykę w Belgii. Kontynuujemy inwestycje w Chinach. Działamy wierząc w to, że rynek gastronomii będzie się ...
Joanna Sobczyk Winterhalter

Optymistyczna marka w czasach zarazy

Jaki jest teraz - po 2 latach pandemii profil restauratora? Czy i jak zmieniły się decyzje inwestorskie? Jakie działania wspierające ...
Cały Gaweł

Czuły Cały Gaweł

Tylko najczulsi przetrwają. Gaweł Czajka wyjaśnia, jak zdobywa się sukces dobrymi emocjami. O gastroszczepionce, emocjonalnym zarządzaniu biznesem, kuchennej psychoterapii i ...
Katarzyna Gruszecka-Spychała

Nowa pandemiczna gastronomia. Co się zmieniło i co jeszcze przed nami? Rozmowa z Katarzyną Gruszecką-Spychałą, Wiceprezydent Gdyni ds. Gospodarki

Odwilż lokalnej gastronomii niewątpliwie potrzebuje wsparcia samorządu oraz mieszkańców. O to, jakie działania pomocowe dla restauratorów podejmuje Miasto Gdynia, Partner ...
Jarczyński Artur

Duże restauracje na straconej pozycji. Rozmowa z restauratorem, Arturem Jarczyńskim

W porównaniu z zagranicą, polska gastronomia ma bardziej pod górkę. Duże restauracje z sektora turystycznego są w najtrudniejszej sytuacji, a ...

Masz sugestie dotyczące tematu,
który powinnyśmy poruszyć?

Zawsze czekamy na Twoje propozycje i refleksje!